Vergaderinspiratie

Vergaderzalen met het mooiste uitzicht van Nederland


maandag 22 mei 2023

Inspiratievol vergaderen doe je natuurlijk op een onvergetelijke plek. Wat dacht je van een meeting of vergadering met een prachtig uitzicht op de natuur? Op het water? Het bos? of de duinen? In dit artikel tippen we je een paar van dit soort bijzondere vergaderlocaties met het mooiste uitzicht van Nederland.

Vergaderzalen met het mooiste uitzicht van Nederland
Vergaderen in een verborgen strandlagune

Vergaderen met uitzicht op zee in Kijkduin

Uitwaaien aan zee is iets dat veel mensen graag doen. Dat is niet zo gek: het strand werkt ontspannend en inspirerend. De zeewind door je haren, het uitzicht op het water... ook voor een vergadering is dat een toplocatie. Vergaderen aan zee kan op deze unieke vergaderlocatie in Kijkduin.

Kom hier samen met maximaal 50 personen en maak gebruik van de vergaderruimte met een magisch uitzicht over het strand en over de zee. Na het vergaderen nog even wandelen of lekker eten? Het is allemaal mogelijk.  

Vergaderen met uitzicht op zee in Kijkduin
Vergaderen aan zee

Vergaderlocate met uitzicht over de skyline van Amsterdam

Is vergaderen in een stad meer iets voor jullie team? Ook dat is mogelijk met een fantastisch uitzicht. Neem deze te gekke vergaderlocatie met uitzicht over de skyline van Amsterdam en het IJ. Alsof dat nog niet genoeg is, vergader je hier in een heuse glazen kas. Het uitzicht zie je dus vanaf iedere mogelijke plek in de kas.

Wat zo bijzonder is aan deze unieke modulaire ruimte is dat het geschikt is voor verschillende soorten meetings en events. Er is ruimte tot maximaal 75 personen in één ruimte. Het natuurlijke licht dat door de kas komt, geeft je motivatie, energie en productiviteit een boost. Maar: dat deed de plek an sich natuurlijk ook al. Wauw!

Vergaderlocate met uitzicht over de skyline van Amsterdam
Vergaderen in een kas in Amsterdam

Unieke vergadercabin met uitzicht over de natuur

Over origineel vergaderen gesproken: in Schaijk in Noord-Brabant staat deze uitschuifbare houten en glazen cabin. Het omhulsel is aan te passen aan de setting en het weer. Is het goed weer dan zet je de vergaderruimte open waardoor jullie vergaderen in de buitenlucht! Hierbij heb je direct zicht op het bos en het omliggende groen.

Deze bijzondere vergadercabin is te boeken tot 8 personen en is dé plek om inspiratie op te doen. Dat betekent ook dat je de locatie volledig exclusief afhuurt en dat er genoeg parkeerplek bij de locatie te vinden is. Gaat het om een meeting of inspiratiesessie van meerdere dagen? Het is mogelijk om op de locatie te blijven overnachten in een groot vakantiehuis, tiny houses en tenten.

Unieke vergadercabin met uitzicht over de natuur
Ontmoet ANNA Meet in de natuur

Vergaderen met uitzicht over de grazende koeien

Lijkt het je altijd al leuk en inspirerend om met het team tussen de koeien te vergaderen? Zoek niet verder, want in Heeten (Overijssel) zit je helemaal op de juiste plek. Hier kom je met je team of zakelijke partners samen in een zogeheten Grondulow: een halfronde aardewoning met een dak van boomstammen.

Zakelijke groepen tot 40 personen zijn hier meer dan welkom om een 'wei-sessie' op de boerderij te boeken. Dat betekent: samenkomen en vergaderen met uitzicht op de koeien. Je kunt je wel voorstellen dat dat niet alleen heel leuk is, maar ook heel rustgevend werkt. Er zijn diverse arrangementen met of zonder overnachting en catering te boeken.

Vergaderen met uitzicht over de grazende koeien
Vergaderen in een Grondulow

Vergaderzaal met uitzicht op gigantische kunstwerken

Dat Amsterdam bol staat van de unieke vergaderplekjes bewijst het museum voor graffiti en street art. Binnenin dit stukje bruisend Amsterdam kun je namelijk vergaderen. Er zijn 3 ruimtes voor maximaal 100 personen te vinden die perfect zijn voor lezingen, presentaties en zakelijke meetings.

Vanaf de vergaderlocatie kijk je niet alleen uit over de meest vette street art, maar ook op de gezellige NDSM-werf waar altijd wel wat te doen is. Daarbij is de vergaderlocatie zelf ook nog eens te gek. Hier vergader je namelijk in een voormalige scheepsloods van maar liefst 8000m2 groot.

Vergaderzaal met uitzicht op gigantische kunstwerken
Vergaderen in een museum

Vergaderzaal met uitzicht over de duinen

Nog zo'n inspirerende plek vind je aan het strand van Noordwijk: Vrijstaat Nederzandt. Op deze hotspot is het het hele jaar mogelijk om samen te komen, inspiratie op te doen en te vergaderen. Omdat de hotspot middenin een fraai natuurgebied ligt, vind je hier de rust en privacy waar je misschien naar op zoek bent.

Dat betekent ook dat je hier vergaderen kunt combineren met diverse leuke strandactiviteiten. Die kun je overigens gewoon bijboeken bij je reservering. Denk aan yoga, paardrijden, suppen en surfen. Op deze plek zijn 5 sfeervolle en moderne ruimtes te vinden waar maximaal 1.500 mensen terecht kunnen. Er ontbreekt je hier aan niets.

Vergaderzaal met uitzicht over de duinen
Vergaderen aan zee

Vergaderzaal met uitzicht over de Oostvaardersplassen

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe natuur van de Oostvaardersplassen? Op deze unieke plek, onderdeel van het Natuurbelevingscentrum, is het mogelijk om te vergaderen. Dat doe je hier in 2 ruimtes, met uitzicht op het groen en direct aan het water. Vanaf binnen én buiten geniet je van een weids uitzicht op de Oostvaardersplassen.

Maak na je meeting een mooie wandeling met de boswachter en ontmoet edelherten, runderen en konikpaarden. Of ga op pad met de zogeheten ecokar van Staatsbosbeheer en leer meer over deze plek. De meeting of vergadering is eveneens uit te breiden met een duurzaam en gezond diner, lunch of borrel.

Vergaderzaal met uitzicht over de Oostvaardersplassen
Vergaderen tussen de dieren

Vergaderzaal met uitzicht over het IJ in Amsterdam

Nog een plekje dat we je niet willen onthouden, is deze bijzondere vergaderlocatie op een duurzame woonboot in Amsterdam. Het drijven van de woonboot én het prachtige uitzicht op de Amsterdamse skyline en het IJ zorgen gegarandeerd voor een inspirerende meeting. De boot is geschikt voor maximaal 25 personen.

Wat de woonboot extra uniek maakt, is dat het geheel zelfvoorzienend is. Dat past helemaal bij deze tijd. Verder is er hierbij sprake van uitsluitend exclusieve verhuur. Er zijn dus geen andere gasten aan boord tijdens je boeking. Maak je meeting compleet met een handig vergaderarrangement met koffie, thee en een goedgevulde fruitschaal.

Vergaderzaal met uitzicht over het IJ in Amsterdam
Vergaderen op een woonboot

Vergaderen met uitzicht over een strandlagune

In Noord-Holland vind je een wel heel speciale plek: een vergaderlocatie in een verborgen strandlagune. Deze hotspot is zo bijzonder qua natuur en uitzicht dat je bijna het idee hebt dat je in het buitenland bent. Er zijn 2 ruimtes aanwezig waar je met maximaal 250 personen terecht kunt. En dat aan de kust!

Naast vergaderingen organiseren is het dé plek voor een uniek bedrijfsuitje of een feestje. Er zijn namelijk allerlei mogelijkheden voor arrangementen met eten en drinken. Of ga met het team strandjutten en maak er een onvergetelijke dag van! Buiten op het strand zijn de mogelijkheden eindeloos en is er zelfs plek voor maximaal 5000 mensen.

Vergaderen met uitzicht over een strandlagune
Vergaderlocatie aan zee

Vergaderzaal met uitzicht over het Groene Hart

In het hart van het Groene Hart vind je deze unieke vergaderlocatie: een heuse Hooiberg waarin je met maximaal 50 personen samen kunt komen. Op verzoek kan er zelfs worden uitgebreid met flexibele units waardoor er ruimte voor maximaal 100 personen kan worden gemaakt. Alle zalen kijken uit over de polder.

De ruimte is bovendien uitermate geschikt voor zogeheten break-outsessies. Dit kan met of zonder lunch en diner. Naast de extravagante locatie met uitzicht is de locatie goed te bereiken voor mensen vanuit het hele land. De Hooiberg ligt op slechts 15 minuten rijden vanaf de A12 - afrit Oudewater.

Vergaderzaal met uitzicht over het Groene Hart
Vergaderen in een Hooiberg

Vergaderen met uitzicht over het Philips stadion

Een plek waarvan je misschien nooit had gedacht dat je er zou kunnen vergaderen, is het Philips stadion in Eindhoven. Hoe bizar en bijzonder is het dat je hier je meeting kunt houden met uitzicht op het speelveld van PSV? En wil je even de benen strekken? Dan boek je er een rondleiding bij.

In het stadion kun je met zo'n 250 personen samenkomen voor een meeting, event of vergadering. Dat kan in de business club van het stadion. Deze plek heeft een typische voetbalsfeer met een grote bar, draadloos internet en audiovisuele apparatuur. Kortom: de ideale vergaderlocatie voor mensen met een echte winnaarsmentaliteit!

Vergaderen met uitzicht over het Philips stadion
Vergaderen in het stadion van PSV

Vergaderzaal met uitzicht over de Bosbaan

Wil je tijdens het vergaderen lekker over het water turen? Boek dan het Botenhuis aan de Bosbaan in Amstelveen. Hier is het niet moeilijk om tot nieuwe inzichten te komen of om inspiratie op te doen. Het Botenhuis is gelegen aan het water en staat middenin het groen. Je bepaalt zelf of je binnen of buiten vergadert.

Hoewel de natuur een heerlijke plek is om te vergaderen, is de binnenkant van deze locatie dat zeker ook. Als inspiratiebron werd ontwerper Raymond Loewy gebruikt voor de binnenhuisinrichting. Daarbij vind je er een unieke American Kitchen concept met koelkast en afwasmachine. Er is plek voor maximaal 20 personen.

Vergaderzaal met uitzicht over de Bosbaan
Botenhuis als vergaderlocatie

Vergaderen op de Pier van Scheveningen met uitzicht op de Noordzee

Last but not least: wist je dat je kunt vergaderen op de welbekende Pier in Scheveningen? Hier vergader je op hoogte en kijk je uit over de Noordzee. Er zijn 6 tot 10 ruimtes aanwezig die geschikt zijn voor grote groepen. Of je nu met 2 of met 2000 personen komt - het kan allemaal!

Daarbij is het mogelijk om te blijven overnachten. Op de Pier zijn meerdere suites te vinden. Het uitzicht op de zee geeft je direct inspiratie en moet je er toch nog even inkomen? Dan helpt een strandwandeling misschien wel. Werken en vergaderen aan zee is op deze manier erg comfortabel en bovenal uniek.

Vergaderen op de Pier van Scheveningen met uitzicht op de Noordzee
Vergaderen op de Pier in Scheveningen

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht