Rotterdam

Vergaderlocaties in Rotterdam met de WOW! factor

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam? We got you. Wat dacht je van vergaderen op een schip? Of van een meeting in een van dé eyecatchers van de stad: de kubuswoningen? Waar je ook voor gaat in Rotterdam; op één van deze unieke vergaderlocaties wordt het sowieso een (mid)dag die je team niet snel meer vergeet.
Lees meer
Vergaderlocaties in Rotterdam met de WOW! factor

Verfijn je zoekopdracht

Aantal personen

Aantal ruimtes

Land

Streek

Toon meer

Plaats

Toon meer

Type

Toon meer

Sfeer

Toon meer

Ligging

Soort meeting

Toon meer

Overnachten

Toon meer

Kenmerken

Filteren
15 locaties gevonden
Filteren

Bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam

Vergaderen in Rotterdam is iets wat op steeds meer bijzondere locaties mogelijk is. Rotterdam blijkt namelijk de perfecte plek te zijn voor een vruchtbare meeting met je team of zakenpartners. Verspreid over de stad vind je diverse historische gebouwen, unieke plekken en nieuwe hippe hotspots die je af kunt huren - de één nog specialer dan de ander.

Heb je zin om eens iets anders te huren dan een standaard zaaltje en ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam? We got you. Wat dacht je van vergaderen op een schip? Of van een meeting in een van dé eyecatchers van de stad: de kubuswoningen? Waar je ook voor gaat in Rotterdam; op een unieke vergaderlocatie wordt het sowieso een (mid)dag om niet meer te vergeten.

Unieke vergaderruimte in Rotterdam

In het hart van de stad zijn er allerlei opties wanneer je op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam. Ga je voor een locatie in het centrum of kies je toch voor een plek aan de rand van de stad? In je zoektocht naar een goede en unieke vergaderlocatie in Rotterdam is het goed om te weten waar je naar op zoek bent. Wil je vergaderen op een bruisende plek of kies je liever voor een hotspot waar het net wat rustiger is?

Kijk daarbij direct naar het totale aantal mensen dat aanwezig moet zijn bij de meeting of vergadering. Op de meeste vergaderlocaties in Rotterdam kun je met maximaal 20 personen terecht, maar er zijn ook zeker plekken in hartje stad waar je met meer dan 250 mensen kunt vergaderen. Kom dan vergaderen in dit historische hotel met groene stadstuin waar je meeting plaatsvindt in luxe en stijl. Het hotel bevindt zich in het centrum van de stad, direct naast het Museumpark, en is daardoor de ideale plek voor jouw zakelijke meeting.

 

Lees ook: In deze iconische locaties in Rotterdam kun je vergaderen

Vergaderlocaties bij Rotterdam Centraal station

Wanneer je een vergadering hebt met mensen die vanuit verschillende hoeken uit Nederland moeten komen, is het wel zo prettig om een vergaderlocatie in de buurt van Rotterdam Centraal station te hebben. Vanaf het station kun je natuurlijk met de metro of de bus naar een van de diverse wijken die de stad rijk is. Ook wandelend is een heel avontuur, want zo zie je nog eens wat van Rotterdam. Deze vergaderlocatie op een schip ligt in het centrum van Rotterdam en is goed te bereiken vanaf Rotterdam Centraal station. Er is plek voor maximaal 20 personen.

Het grote voordeel van vergaderen op zo'n unieke locatie in Rotterdam is dat je direct de creativiteit en motivatie van je medewerkers, collega's of zakenpartners boost. Dat is sowieso al het geval als je buiten de deur vergadert, maar is helemaal zo wanneer je op zo'n bijzondere plek samenkomt zoals dit schip. Ga vol nieuwe inspiratie en met frisse zin weer naar huis om zo met een andere kijk naar een project of opdracht te kijken.

Vergaderlocaties in Rotterdam Centrum

Ook op andere plekken in Rotterdam Centrum vind je mooie, inspiratievolle en fraaie vergaderlocaties waar je terecht kunt met een groep mensen. Wil je gaan voor iets dat typisch Rotterdams is dan mag een vergadering in de welbekende Kubuswoningen natuurlijk niet ontbreken. In deze opvallende gele en vooral schuine woningen is een bijzondere vergaderlocatie te vinden waar je weliswaar schots en scheef maar vol energie samen aan de slag kunt gaan. Dat is niet het enige waardoor dit een populaire vergaderlocatie is. De Kubuswoningen liggen om de hoek van de Markthal, het Haringvliet en de Nieuwe Maas.

Een andere vergaderspot die je zeker eens moet overwegen, is het Monumentaal Rotterdams Spoortraject waar je in huiselijke sfeer kunt vergaderen. Dit monumentale pand kent een rijke geschiedenis en is het eerste gebouw dat gemaakt is van gewapend beton. Hoewel het vanuit de buitenkant een oud pand is om te zien, is de binnenkant omgetoverd tot een groot design interieur. Vergaap je daarnaast aan de fantastische omgeving; het Monumentaal Rotterdams Spoortraject is te vinden in een creatief stuk Rotterdam.

Een hippe vergaderlocatie in Rotterdam

Zoek je een hippe vergaderlocatie in Rotterdam dan is het bovenstaande monumentale pand zeker een echte aanrader. De stad heeft echter nog veel meer te bieden wanneer het om hippe en unieke vergaderspots gaat. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om te vergaderen op een heuse Tiny Houseboat? Op twee locaties in Rotterdam kun je zo'n drijvend huisje van duurzaam karton huren voor een rustige vergadering, workshop of andere zakelijke bijeenkomst. Je hebt de keuze uit het mooie jachthaventje ‘The Red Apple Marina.’ of ‘Floating Rotterdam’ in de Rijnhaven.

Wat tot slot ook zeker een leuke locatie is voor een bijzondere en vruchtbare vergadering is een Proeflokaal in de wijk Katendrecht. Deze bruisende Rotterdamse wijk is de basis voor deze sfeervolle vergaderlocatie waar een huiselijke sfeer centraal staat. Met volop groen om de hoek, leuke restaurants en accommodaties binnen handbereik en het gezellige Deliplein op loopafstand is dit een heerlijke locatie om te vergaderen voor groepen tot 20 personen. Hip, gezellig en voornamelijk: persoonlijk zijn steekwoorden die deze locatie het beste kunnen omschrijven.