Kasteel

Vergaderen in een Kasteel

Bijzondere vergaderlocaties in een Kasteel. Historisch vergaderen. Wat een goed idee! Verspreid over Nederland vind je een aantal unieke historische kastelen waar je met je team bijeen kunt komen. Hoe bijzonder is het om soms wel honderden jaren terug te gaan in de tijd?
Lees meer
Vergaderen in een Kasteel

Verfijn je zoekopdracht

Aantal personen

Aantal ruimtes

Land

Streek

Toon meer

Type

Toon meer

Sfeer

Toon meer

Ligging

Soort meeting

Toon meer

Overnachten

Toon meer

Kenmerken

Filteren
19 locaties gevonden
Filteren

Vergaderen in een kasteel

Historisch vergaderen in een kasteel? Wat een goed idee! Verspreid over Nederland vind je een aantal unieke historische locaties waar je met je team, met zakenpartners of met een ander zakelijk publiek bijeen kunt komen. Hoe bijzonder is het om soms wel honderden jaren terug te gaan in de tijd? Met een frisse wandeling door de kasteeltuinen en een lekkere lunch tussen de vergaderingen door heb je een volledig dagprogramma.

Op die manier is vergaderen in een kasteel niet alleen vruchtbaar voor de zakelijke resultaten, maar ook nog eens hartstikke leuk! Grote kans dat je deelnemers, collega's of werknemers nooit eerder op zo'n opvallende plek hebben vergaderd. Vergaderen in een kasteel geeft een vergadering of zakelijke meeting net dat beetje extra dat het soms nodig kan hebben. Het zorgt in ieder geval voor een flinke dosis inspiratie, creativiteit en nieuwe kennis over het verleden.

Op zoek naar een vergaderlocatie in een kasteel?

Wat veel mensen niet weten, is dat er in Nederland nog steeds rond de 700 kastelen te vinden zijn. Sommigen daarvan dateren nog uit de Middeleeuwen. Een aantal van die kastelen is omgebouwd tot een hedendaags gebouw met historische elementen waarin je kunt overnachten, eten en drinken en zelfs vergaderen. Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in een kasteel in het hart van het land? Kom dan vergaderen in dit 600 jaar oude kasteel in Woerden, tussen Amsterdam en Utrecht. Aan de buitenkant waan je je even terug in de tijd, maar wanneer je binnenkomt sta je versteld van het moderne interieur. Iedere zaal is uniek en af te huren voor zakelijk gebruik. Ook heb je de mogelijkheid om het gehele kasteel af te huren voor meer dan 250 personen.

In Amsterdam vind je ook een fraai historisch gebouw waar je een inspirerende vergadering kunt houden. In het hart van de stad staat vergaderlocatie De Waag van Amsterdam met drie verschillende ruimtes voor maximaal 30 personen. Alle ruimtes van deze voormalige stadspoort kijken uit over de historische en sfeervolle binnenstad van Amsterdam. Buiten de Randstad staat ook een aantal mooie kastelen waar je met je team of zakenpartners terecht kunt. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze vergaderlocatie in een Middeleeuws kasteel in Limburg, een echte eyecatcher inclusief slotgracht om het kasteel. Hier vergader je in de luxe van nu met hier en daar flinke knipogen naar het verleden. Extra bijzonder aan deze vergaderlocatie in een kasteel is dat je het geheel exclusief kunt afhuren én dat je hier kunt overnachten.

Kasteel vergaderen - waarom is vergaderen in een kasteel zo bijzonder?

We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen waarom vergaderen in een kasteel zo bijzonder is. Zo'n gebouw van honderden jaren oud is ontzettend indrukwekkend; alleen al het daar mogen rondlopen, is bijzonder te noemen. Daarbij zijn de kastelen waar je kunt vergaderen omgetoverd tot moderne vergaderplekken waar alle benodigdheden aanwezig zijn. Denk aan snel internet, voldoende lichtinval, goede zitplekken en diverse mogelijkheden voor eten en drinken. Wanneer je kiest voor kasteel vergaderen, mag je dus de mogelijkheid tot een compleet dagprogramma verwachten.

Tijdens de pauze is het bijvoorbeeld mogelijk om in de kasteeltuinen of het omliggende groen te wandelen. De meeste kastelen staan namelijk nog steeds op de mooiste natuurplekjes van het land. Als je al geen inspiratie krijgt van zo'n majestueus gebouw dan is het wel van de natuur rondom. Op sommige plekken kun je nog extra activiteiten bij je vergadering boeken, zoals een rondleiding of een toffe outdoorworkshop zoals je bij een vergadering in Kasteel de Haar bij Utrecht kunt doen. Kortom: vergaderen in een kasteel is bijzonder om het gebouw, het oude én het nieuwe, de omgeving en de vele mogelijkheden die als extraatje bij je vergadering kunnen dienen.