Vergaderinspiratie

Vergaderen op het treinstation


zaterdag 4 juni 2022

Zakelijke bijeenkomsten met internationale relaties, management meetings of een brainstorm met medewerkers uit het hele land; een treinstation als vergaderlocatie is dan geen gek idee. Iedereen komt op één plek aan met de trein of de auto. Treinstations hebben uitstekende faciliteiten en zijn goed bereikbaar. Vergaderlocaties op of rond het station combineren zakelijk met fun. Eten, vergaderen, relaxen, alles kan! Hieronder delen we drie opties door het hele land:

Vergaderen op het treinstation

Grand Café Restaurant 1e klas

Niet voor niets is Grand Café Restaurant 1e klas Nederlands beste bereikbare business-en evenementenlocatie. Gewoon op het perron en zonder OV-chipkaart bereikbaar. Grand Café Restaurant 1e klas draagt zorg voor een tot in de puntjes verzorgde vergadering of andere zakelijke bijeenkomst in een authentieke, historische ambiance en is de verborgen parel op perron 2B van Amsterdam Centraal Station.

Bar Beton

Vergaderen op het Centraal Station van Utrecht? Bar Beton biedt meerdere vergaderzalen aan op de eerste verdieping van de stationshal. Bar Beton torent hoog boven sporen negentien en twintig uit. Een plek om ontspannen en sfeervol te vergaderen. De locatie is perfect bereikbaar voor Utrechters, maar ook voor genodigden uit andere delen van het land. Vanuit de trein staan zij binnen een minuut in één van de vergaderzalen.

Bar Beton

Statie

Bij Statie op Stationsplein 4 in Apeldoorn kun je eten, flexwerken en vergaderen. Deze unieke locatie heeft twee verschillende ruimtes beschikbaar: Koningin Wilhemina zaal en de Prinses Margriet zaal. Alles moderne vergaderfaciliteiten zijn aanwezig voor een effectieve vergadering op het station van Apeldoorn. Een ontbijt, lunch of borrel is zo bij te bestellen, want de locatie heeft een verfijnde kaart met smakelijke gerechten met zoveel mogelijk locale ingrediënten.

Bijzondere vergaderlocaties op het station

Op zoek naar een té gekke vergaderplek op het station? Bekijk dan onze bijzondere vergaderlocaties op een treinstation voor meer inspiratie. Wil je op de hoogte blijven van onze originele vergaderlocaties en het nieuwste aanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons dan via Instagram of LinkedIn.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht