Vergaderinspiratie

Vergaderen in een futuristische omgeving


zaterdag 4 juni 2022

Futuristisch staat gelijk aan hypermodern, of in sommige gevallen aan onwerkelijk. Voor de één betekent het een moderne, strakke uitstraling en voor de ander een interactieve omgeving vol design. Wanneer je kies voor een futuristische vergaderlocatie of –ruimte, dan kies je bewust voor een bepaald stijl die jou verder helpt tijdens de vergadering. Als inspirator, supporter of creatieve firestarter. Futurisme kan plaatsvinden in een museum, op een boot of zelfs in de natuur. Laat je inspireren en kies de volgende keer eens voor een ongewone vergaderlocatie.

Vergaderen in een futuristische omgeving

Onconventioneel vergaderen

Wat jouw idee van futurisme is, maakt niet uit. Veel geziene componenten zijn: hypermoderne faciliteiten en apparatuur, een design inrichting en kunst. Prima vergaderen in een luxe omgeving waar je niks te kort komt. Zodoende kun je je richten op wat echt belangrijk is: vergaderen, beslissingen maken en vooruitkijken. Ideaal voor een managementbijeenkomst of exclusieve aandeelhoudersvergadering. Zorg voor een goede match met de uitstraling van het bedrijf en wees niet bang om naar een op maat gemaakt concept te vragen. Locaties denken graag mee in verschillende arrangementen en activiteiten. Hieronder delen we vergaderlocaties met een futuristische uitstraling:

Kaeve’s Boeing in Uden

Stap aan boord in Kaeve’s Boeing! Deze vliegtuigromp is voorzien van alle zakelijke luxe, benodigdheden en (full) service die nodig zijn om jouw brainstormsessie, vergadering of zakelijke meeting tot een onvergetelijke ervaring te maken voor jou en je team.

De klimaatbeheersing staat ingesteld op de perfecte temperatuur, en de luchtbehandeling behoudt een frisse omgeving. Je bent in deze Boeing omgeven door meer dan 100 luxe auto's, van Ferrari tot Lamborghini. Van Spijker totDolorean, van Rolls tot Bentley naar Bugatti en terug. Met recht een originele vergaderlocatie dus!

 

Kaeve’s Boeing in Uden

Film broedplaats in Amsterdam

Dit is een unieke vergaderplek in Amsterdam voor mensen die een liefde delen voor het vertellen van verhalen in beeld en geluid. En dat allemaal in een kleurrijk pakhuis verlicht door graffiti.

Met de mogelijkheid om je netwerk te laten groeien, kennis te delen en nieuwe samenwerkingen te vinden hebben wij vergaderruimtes, meerdere workshop- en projectruimtes te huur met flexplekken voor producers en schrijvers. Je vindt er zelfs een studioruimte voor podcasting. 

Film broedplaats in Amsterdam

De mooiste vergaderruimtes van Eindhoven

Eens in de zoveel tijd loop je bij een ruimte binnen en denk je WAUW, dit is mooi. MELT is zo’n ruimte. Allereerst door het interieur en de verlichting. Het lijkt of je een 5-sterren hotel binnen stapt. Wil jij vergaderen of borrelen op deze plek? Dan zit je hier zeker goed! MELT bevindt zich op de bovenste verdieping van Gebouw TQ op Strijp-T.

De mooiste vergaderruimtes van Eindhoven

Beeld en Geluid in Hilversum

Beeld en Geluid is een prachtige evenementenlocatie met alle moderne faciliteiten. Het bijzondere Atrium wordt gebruikt voor alle cateringmomenten. De entree verbindt het museum, de kantoren en de mediahistorische collectie van Beeld en Geluid door een ruimte van lucht en licht, die van 16 meter onder, tot 26 meter boven de grond rijkt. De BenG Labs zijn twee multifunctionele ruimtes, uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops of bijeenkomsten in kleine gezelschappen.

Beeld en Geluid in Hilversum

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht