Vergaderinspiratie

Vergaderen in een futuristische omgeving


zaterdag 4 juni 2022

Futuristisch staat gelijk aan hypermodern, of in sommige gevallen aan onwerkelijk. Voor de één betekent het een moderne, strakke uitstraling en voor de ander een interactieve omgeving vol design. Wanneer je kies voor een futuristische vergaderlocatie of –ruimte, dan kies je bewust voor een bepaald stijl die jou verder helpt tijdens de vergadering. Als inspirator, supporter of creatieve firestarter. Futurisme kan plaatsvinden in een museum, op een boot of zelfs in de natuur. Laat je inspireren en kies de volgende keer eens voor een ongewone vergaderlocatie.

Vergaderen in een futuristische omgeving

Onconventioneel vergaderen

Wat jouw idee van futurisme is, maakt niet uit. Veel geziene componenten zijn: hypermoderne faciliteiten en apparatuur, een design inrichting en kunst. Prima vergaderen in een luxe omgeving waar je niks te kort komt. Zodoende kun je je richten op wat echt belangrijk is: vergaderen, beslissingen maken en vooruitkijken. Ideaal voor een managementbijeenkomst of exclusieve aandeelhoudersvergadering. Zorg voor een goede match met de uitstraling van het bedrijf en wees niet bang om naar een op maat gemaakt concept te vragen. Locaties denken graag mee in verschillende arrangementen en activiteiten. Hieronder delen we vergaderlocaties met een futuristische uitstraling:

deVLOER in Almere

Verstopt op de Creative Campus op industrieterrein de Vaart in Almere-Buiten, combineert dit voormalig waterzuiveringsgebouw een industriële setting met een verrassend licht designinterieur. deVLOER inspireert, daagt uit tot en draagt bij aan een open communicatie en laat mensen balanceren op het randje van hun comfortzone. Alle meubels zijn verplaatsbaar om voor iedere meeting de juiste sfeer te creëren en dit vrijstaande pand is alleen exclusief te huur.

deVLOER in Almere

Miramar in Zeeland

Op het water krijgt ongestoord en discreet vergaderen een hele andere betekenis. Je kunt zelf een vaarbestemming kiezen. Kies voor een route langs de Zeelandbrug of de Oosterscheldekering en ontdek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden op het water. Geniet van de luxe en snelheid van het jachtschip. Het 22 meter lange jachtschip heeft een luxe loungeruimte en volledig ingerichte keuken en is van alle moderne faciliteiten voorzien.

Miramar in Zeeland

Beeld en Geluid in Hilversum

Beeld en Geluid is een prachtige evenementenlocatie met alle moderne faciliteiten. Het bijzondere Atrium wordt gebruikt voor alle cateringmomenten. De entree verbindt het museum, de kantoren en de mediahistorische collectie van Beeld en Geluid door een ruimte van lucht en licht, die van 16 meter onder, tot 26 meter boven de grond rijkt. De BenG Labs zijn twee multifunctionele ruimtes, uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops of bijeenkomsten in kleine gezelschappen.

Beeld en Geluid in Hilversum

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht