Vergaderinspiratie

Dit zijn de 10 meest bijzondere boardrooms van Nederland


dinsdag 26 september 2023

Op zoek naar de nodige inspiratie en creativiteit tijdens een vergadersessie in een boardroom? Nederland beschikt over een aantal unieke vergaderplekken waar je samen kunt komen met andere ondernemers en/of managers. In dit artikel vertellen we je meer over de 10 meest bijzondere boardrooms van Nederland.

Dit zijn de 10 meest bijzondere boardrooms van Nederland
Vergaderen in een boomhut

Boardroom in een romp van een Boeing

Een hele unieke vergaderplek is de omgebouwde romp van een originele boeing. Deze vliegtuigromp is van alle gemakken voorzien voor een fijne brainstormsessie, een vergadering of een zakelijke meeting. Er is plek voor maximaal 14 personen in de vergaderruimte die volledig is omgebouwd tot een business class.

Vergaderen in een boeing kan in Uden, waar de romp te vinden is. Rondom de vergaderlocatie staan meer dan 100 luxe auto's: van Bugatti tot Ferrari. Als dat geen (hernieuwde) energie en motivatie geeft! Je huurt de boeing per dagdeel en je kunt je arrangement uitbreiden met een luxe lunch of diner.

Boardroom in een romp van een Boeing
Origineel vergaderen in een boeing

Boardroom in een Boomhut

Liever dichterbij de natuur vergaderen? Dat kan in deze vergaderlocatie in een boomhut in Heeze. Hier vergader je op grote hoogte tussen de bomen met maximaal 20 personen. Van buiten lijkt de boomhut één met de natuur te zijn, maar van binnen is het interieur wit, strak en tijdloos.

En dat terwijl je uitkijkt over het groen! Dat is de ideale combinatie voor een vruchtbare meeting. De boomhut is altijd exclusief af te huren en beschikt over allerlei facetten voor een fijne bijeenkomst: genoeg ruimte, een eigen opgang, moderne faciliteiten, snelle wifi en een prachtig terras.

Boardroom in een Boomhut
Bijzonder vergaderen in een boomhut

Boardroom met het mooiste uitzicht over de skyline van Rotterdam

Ook in de grote stad kun je terecht bij een aantal te gekke vergaderlocaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze plek waar je vergadert met het mooiste uitzicht over en op Rotterdam? Als je daar geen inspiratie van krijgt... De vergaderlocatie beschikt over een inspirerend interieur, grote en moderne ruimtes en een goede ligging.

Je kunt er terecht met maximaal 250 personen verspreid over 6 tot 10 ruimtes. De zalen zijn te huur per uur, voor een halve dag of voor een hele dag. Op zoek naar net dat beetje extra bij je meeting? De medewerkers van deze locatie denken graag met je mee en zorgen als het even kan voor een onvergetelijke samenkomst.

Boardroom met het mooiste uitzicht over de skyline van Rotterdam
Uniek vergaderen in Rotterdam

Boardroom met uitzicht op zee

Over uniek vergaderen gesproken... Wat dacht je van vergaderen in een verborgen strandlagune aan zee? Dat is mogelijk in Schoorl waar je een van de meest bijzondere plekjes aan de kust in Nederland kunt vinden. De verborgen strandlagune ligt op ongeveer een uurtje rijden vanaf Amsterdam.

Er is ruimte voor maximaal 250 personen waarbij er van alles mogelijk is. Combineer een vergadering in de boardroom voor 14 personen bijvoorbeeld met een activiteit zoals yoga, strandjutten of een borrel. Er is van alles mogelijk op/bij de enige lagune van Nederland.

Boardroom met uitzicht op zee
Strandlagune bij Schoorl

Boardroom in een Slot uit de 17e eeuw

Ook uniek: vergaderen in een slot uit de 17e eeuw vol pracht en praal. Nabij Utrecht vind je een prachtig slot dat je af kunt huren als vergaderlocatie. Slot Zeist is het ideale decor voor exclusieve bijeenkomsten, zoals vergaderingen, recepties en congressen. De authentieke kamers en vergaderplekken nodigen uit voor een inspirerende sessie.

Daarbij zorgt de fraaie tuin voor net dat beetje extra waar je diverse buitenactiviteiten kunt plannen. De medewerkers van Slot Zeist helpen je graag en weten als geen ander waar een succesvol samenzijn aan moet voldoen. Gasten staan hierbij altijd centraal. Kortom: de ideale plek voor een onvergetelijke vergadering.

Boardroom in een Slot uit de 17e eeuw
Vergaderen in een slot

Klassieke boardroom op Amsterdam Centraal

Op misschien wel een van de meest centrale plekken vind je een klassieke boardroom, namelijk op Amsterdam Centraal. Hier kun je uniek vergaderen op het perron! Deze plek wordt ook wel gezien als Nederlands' best bereikbare business- en evenementenlocatie. Je bereikt de ruimte gewoon op het perron en zonder OV-chipkaart.

De vergaderlocatie is gevestigd in de oude wachtkamers die inmiddels volledig gerestaureerd zijn. Er zijn verschillende wachtkamers die je kunt huren, zoals de Vier Seizoenen Wachtkamer waar je met kleine gezelschappen tot 40 personen terecht kunt. Ga voor een van de vergaderarrangementen om je meeting of vergadering af te maken.

Klassieke boardroom op Amsterdam Centraal
Huur een boardroom af op Amsterdam Centraal

Boardroom met een vliegtuig cockpit in de kamer

Ook in Amsterdam, maar net in een andere omgeving: deze Boeing 737 cockpit suite. Waan je voor heel even in de wolken, want vanuit deze vergaderlocatie heb je direct uitzicht op de luchtverkeerstoren van Schiphol. Dat betekent dat je ook naderende vliegtuigen ziet tijdens je vergadering of meeting met zakelijke klanten of managers.

Hier vergader je met gemak en in alle luxe met maximaal 12 personen. Daarom is de locatie exclusief af te huren voor jouw gezelschap. Even pauzeren? Neem een kijkje in de cockpit om eens te bekijken hoe dat er echt uitziet. Het panoramische uitzicht zorgt eveneens voor de nodige inspiratie voor een geweldige vergadersessie!

Boardroom met een vliegtuig cockpit in de kamer
Vergaderen in een Boeing 737 cockpit suite

Boardroom in een voormalig klooster midden in Utrecht

In het hart van Utrecht vind je een bijzonder vijfsterrenhotel waar diverse zalen en ruimtes te huur zijn voor een goede vergadering of brainstormsessie. Er zijn meer dan 10 ruimtes te vinden waar je tot wel 150 mensen kwijt kunt. Voor een gemiddelde board room sessie hoef je niet van alle ruimtes gebruik te maken.

Ga voor een van de vergaderarrangementen en geniet van diverse highlights op culinair gebied. Bij iedere standaard meeting is koffie, thee, water, wifi en zaalhuur inbegrepen. Ook liggen er notitieboekjes en pennen voor jullie klaar op deze bijzondere historische locatie. En wil je blijven slapen? Er zijn 121 luxe hotelkamers op locatie te vinden.

Boardroom in een voormalig klooster midden in Utrecht
Uniek vergaderen in Utrecht

Unieke boardroom omgeven door de natuur

Van de stad gaan we naar de natuur in Noord-Brabant, waar je nabij Schaijk een van de meest bijzondere vergaderlocaties van het land vindt: de ANNA Meet. Deze houten cabin bestaat uit meerdere uitschuifbare schillen zodat je altijd verbonden bent met de natuur. Als er iets is dat zorgt voor inspiratie dan is het wel groen.

De cabin is geschikt voor maximaal 8 personen en daarmee de perfecte plek voor iedere board room sessie. Gaan jullie binnen of buiten vergaderen? Je bepaalt zelf de sfeer door met de schillen te spelen. Goed om te weten: vergaderen is mogelijk tussen 1 april en 30 september.

Unieke boardroom omgeven door de natuur
ANNA Meet in Schaijk

Boardroom in het iconische Heineken Gebouw in Rotterdam

Tot slot nog een plek die je echt niet mag missen als je op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie: het Heineken Gebouw in Rotterdam! Hier heeft een van de meest bekende merken ter wereld geschiedenis geschreven. Hoe bijzonder is het dan om daar te gaan vergaderen?

In het Heineken Gebouw in Rotterdam vind je 6 tot 10 ruimtes met plek voor maximaal 75 personen. Het is mogelijk om het hele gebouw af te huren, maar je kunt de ruimtes ook per uur huren. Alleen al voor het markante gebouw zelf moet je hier echt eens geweest zijn. Wedden dat je vol inspiratie weer naar huis gaat?

Boardroom in het iconische Heineken Gebouw in Rotterdam
Heineken Gebouw

Meer bijzondere vergaderlocaties in Nederland

Er zijn nog veel meer bijzondere boardrooms en vergaderlocaties in Nederland te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van vergaderen in een kas? Of kijk eens in dit rijtje met unieke vergaderlocaties in Rotterdam! Nog een te gek idee: boek een vergaderruimte in een museum. Het is allemaal mogelijk!


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht