Vergaderinspiratie

6 unieke locaties voor een meerdaagse meeting


vrijdag 23 februari 2024

Meerdaags vergaderen is nog leuker wanneer dat gebeurt op een unieke locatie. Verspreid door heel Nederland liggen meerdere te gekke vergaderplekken waar je gegarandeerd de nodige inspiratie op kunt doen. Of je nu in Amsterdam, Zeeland of Friesland op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie voor een meerdaagse meeting; we've got you.

6 unieke locaties voor een meerdaagse meeting
Unieke vergaderlocatie in Amsterdam

Vergaderen in de groene tuinen van Amsterdam

Amsterdam blijft een geliefde plek voor het organiseren van een meeting of vergadering; ook in het geval van meerdaagse meetings. Wanneer je op zoek bent naar een passende locatie voor meerdere dagen, dan zit je bij deze stoere vergaderlocatie aan de rand van Amsterdam helemaal goed. Hier kom je samen met je team en/of zakenpartners in de groene tuinen van de hoofdstad.

De vergaderlocatie heeft alle ruimte voor 85 personen in het geval van meerdaagse bijeenkomsten en vergaderingen. En ga je voor staande meetings? Dan passen er zelfs 150 personen in de ruimtes! Het is mogelijk om de hele locatie af te huren; er staan 41 cabins en tiny houses op deze locatie die kunnen worden gehuurd voor een overnachting. Zo combineer je origineel vergaderen met bijzonder slapen op een wel heel unieke manier. Dat kan alleen maar de nodige inspiratie opleveren!

Vergaderen in de groene tuinen van Amsterdam
Unieke vergaderlocatie in Amsterdam

Vergaderen en overnachten op 50 meter afstand van het strand in Zeeland

Op zoek naar een vergaderlocatie aan de kust voor een meerdaagse meeting? Check dan eens deze bijzondere plek in een strandhotel aan de kust van Vlissingen. Het hotel ligt midden in een fraai natuurgebied en op slechts 50 meter afstand van het strand en de zee. Vergaderen doe je hier dus binnen of lekker buiten met jullie tenen in het zand! Er zijn meerdere ruimtes te huur en meer dan 100 hotelkamers voor een overnachting.

In de ruimtes is er plek voor gezelschappen vanaf 4 tot 500 personen. Je bent hier dus zowel voor kleinere meetings als voor grote bijeenkomsten aan het juiste zakelijke adres. Daarbij is het mogelijk om diverse arrangementen te boeken. Denk aan een lunchbreak in de bossen of een sessie op het strand. Als je daar geen inspiratie van krijgt! 

Vergaderen en overnachten op 50 meter afstand van het strand in Zeeland
Vergaderen in een strandhotel in Vlissingen

Wow: vergaderen in een oude gevangenis in Alkmaar

Verspreid over Nederland vind je enkele oude gevangenissen die vandaag de dag een ander doel hebben dan het gevangen houden van criminelen. Zo ook in Alkmaar, waar je zelfs kunt vergaderen in een oude gevangenis! Deze bijzondere vergaderlocatie heeft heel wat bekende criminelen als 'gast' gehad, waaronder Willem Holleeder en Pistolen Paultje. Nu is de plek omgebouwd tot een vergaderlocatie met hotel met 102 kamers.

Dat maakt de plek ideaal als locatie voor een meerdaagse meeting. De hotelkamers zijn luxe ingericht en beschikken over alles dat je nodig hebt. Je kunt de hele locatie afhuren als je dat wenst én het is mogelijk om de oude gevangenis voor verschillende gelegenheden te boeken. Denk aan meetings en vergaderingen, maar ook aan workshops, feesten en teamdagen. De locatie in het hart van Alkmaar is daarbij perfect.

Wow: vergaderen in een oude gevangenis in Alkmaar
Slapen en vergaderen in een gevangenis in Alkmaar

Boek een vergaderlocatie in een oud klooster in Soesterberg

Een plek waar je ook echt eens geweest moet zijn als ondernemer is dit voormalige klooster in de natuur van Soesterberg. Dit klooster is namelijk omgebouwd tot een conferentiehotel en combineert oud op een bijzondere wijze met nieuw. Een deel van het historische pand dateert uit 1926 en de kapel uit 1935. Er zijn meerdere vergaderzalen aanwezig die verdeeld zijn over twee gebouwen.

Omdat de vergaderlocatie midden in het groen ligt, kijk je overal uit op het bos. Dat geeft extra veel inspiratie en motivatie voor een succesvolle vergadering! Er zijn 130 hotelkamers aanwezig, waarvan 60 eenpersoonskamers. Je kunt verschillende vergaderarrangementen boeken waarbij eten en drinken inbegrepen zit. Het bos om de hoek leent zich perfect voor een fijne pauzewandeling. Al met al een topplek voor een meerdaagse meeting.

Boek een vergaderlocatie in een oud klooster in Soesterberg
Vergaderen in een klooster

Kom samen met je team in de iconische Zaanse huisjes in Zaandam

Zaandam herken je direct aan de iconische en opvallende Zaanse huisjes. Je raadt het al: in een van deze panden zit een heuse vergaderlocatie waar je volledig in stijl van het Zaans industrieel erfgoed kunt vergaderen. De gevel bestaat uit een opeenstapeling van bijna 70 losse Zaanse huisjes wat een bijzonder gezicht is. In het pand zit een 4-sterrenhotel met meer dan 100 kamers.

Ook zijn er 7 ruimtes aanwezig voor een vruchtbare meeting, presentatie of vergadering. Het is mogelijk om de complete locatie af te huren wanneer je met een groot gezelschap bent. Omdat de vergaderlocatie direct naar het station van Zaandam ligt, is de plek ontzettend goed te bereiken met het openbaar vervoer. Even ontspannen na een lange dag? In het hotel is een wellness club met zwembad aanwezig.

Kom samen met je team in de iconische Zaanse huisjes in Zaandam
Vergaderen in de Zaanse huisjes

Vergaderkas op het Friese platteland in Warten

Op zoek naar een plek voor inspiratie en bezinning in Friesland? In het plaatsje Warten vind je deze unieke Vergaderkas op het Friese platteland. De locatie is volledig duurzaam gebouwd en ligt in het hart van de natuur. De boerderij die hier ooit stond, is omgetoverd tot een plek met alle benodigdheden voor een off-site, hei-sessie, vergadering of andere meeting met zakelijke doeleinden. Het leuke is dat je hier niet alleen kunt vergaderen, maar ook kunt overnachten.

Er zijn 18 comfortabele 1-persoonskamers te vinden waardoor deze plek ook geschikt is voor meerdaagse sessies. Na het vergaderen kun je heerlijk wandelen over de vlonders aan de waterkant en inspiratie opdoen bij de vuurplaats. Wat deze plek extra bijzonder maakt, is dat de vergaderkas aan de staandemastroute van Leeuwarden/Grou naar de Alde Feanen ligt en dus ook bereikbaar is per boot.

Vergaderkas op het Friese platteland in Warten
Vergaderen in een kas in Friesland

Nog meer inspiratie voor meerdaagse vergadersessies?

Naast de bovenstaande plekken zijn er nog veel meer toffe vergaderlocaties waar je kunt overnachten? Wat dacht je van deze outdoor office in de natuur van Brabant met 6 tiny houses of van deze prachtige locatie in Drenthe met plek voor 8 personen om te overnachten? Er is voor iedere gezelschap wel een locatie te boeken. Meer inspiratie vind je via onze pagina op Facebook en natuurlijk Instagram.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht