Vergaderinspiratie

Schip Ahoy: varende vergaderlocaties


zaterdag 4 juni 2022

Vergaderen op en aan het water. Van een intiem sloepje en een comfortabele woonboot tot een iconisch zeilschip en een luxe motorjacht. Varende vergaderlocaties hebben alles: stilte, inspiratie, uitzicht, frisse lucht en natuurlijk alle moderne vergaderfaciliteiten én cateringmogelijkheden aan boord. Al kabbelend over een rivier tussen idyllische weilanden of stoer varend over het IJ of de Noordzee. Door alle mogelijkheden en technieken is een schip al snel een goede vergaderoptie.

 Schip Ahoy: varende vergaderlocaties

Varen richting besluitvorming

Op verschillende locaties in Nederland kun je aan boord stappen. Aan jou de keuze of de boot aangemeerd blijft of richting open zee vaart. Letterlijk wegvaren van de geijkte vergadermogelijkheden op kantoor, de vaste omgeving welke je herinnert aan werk. Aan boord worden alle zorgen weggenomen en heb je geen omkijken naar de juiste faciliteiten, techniek en catering. Water biedt ruimte om te reflecteren, brainstormen en beslissingen nemen. Tijdens en na het vergaderen is de buitenlucht en het uitzicht een mooie toevoeging aan de dag. Op sommige schepen is het zelfs mogelijk op meerdaagse vergaderingen te houden. Overnachten kan in een scheepshut of aan land. Hieronder delen we drie vergadermogelijkheden op boten:

1. Een schip in het centrum van Rotterdam

Een prachtig verbouwd schip op een rustige locatie in hartje Rotterdam voor een teambuildingsdag, workshop of vergadering met overnachtingsmogelijkheid.

Op dit bijzondere schip in Rotterdam kun je op een bijzondere manier vergaderen. De locatie is ideaal voor een meerdaags verblijf, door de 6 aanwezige slaapkamers met privébadkamer. Aan dek is een heerlijk dakterras met uitzicht over de haven. In de woonkamer zijn een grote tafel en 2, naar eigen inzicht te verplaatsen, kleine tafels met in totaal 14 zitplaatsen. 

 

2. Een Skûtsje vlakbij Amsterdam

Een stukje cultuurhistorie, onder de rook van Amsterdam, waar je nog steeds natuurschoon en stilte kunt ervaren.

Het liefst gebruikt de schipper van dit stukje varend erfgoed enkel de kracht van de wind om jouw gasten de dag van hun leven te bezorgen. CO2-neutraal vergaderen dus, met de wind in je haren. Met zijn 50+ jaar ervaring weet Rob alles over de geschiedenis van deze voormalige zeilvrachtschepen en hij vertelt hier dan ook graag over. Het is daarom niet alleen heerlijk ontspannend, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Je kunt je ogen en oren niet geloven dat er onder de rook van Amsterdam nog zulke stiltes en prachtig natuurschoon bestaat! 

2. Een Skûtsje vlakbij Amsterdam

3. Vergaderen op het Veluwemeer

Een schip als vergaderlocatie, voor een heisessie of gewoon voor een bijzondere ervaring met collega's? Kies voor deze inspirerende vergaderlocatie op een prachtig jacht! Hier ben je even helemaal los van je vertrouwde omgeving en waaien frisse ideeën vanzelf je gedachten binnen.

Huur voor een dag of een dagdeel een luxe jacht met schipper. Smart tv, wifi, flipover... Alles is aan boord aanwezig voor een efficiënte meeting. Afhankelijk van jullie wensen kan de vaarroute langs eilandjes voeren waar landrotten niet kunnen komen. Vanaf het water ervaar je op een unieke manier de rust en de weidsheid van de natuur en word je geïnspireerd. Met een ruime blik op het water krijg je gegarandeerd een ander perspectief.

3. Vergaderen op het Veluwemeer

Bijzondere vergaderlocatie op een schip

Op zoek naar een té gekke vergaderplek op een schip? Bekijk dan onze bijzondere vergaderlocaties op een Schip voor meer inspiratie. Wil je op de hoogte blijven van onze originele vergaderlocaties en het nieuwste aanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons dan via Instagram of LinkedIn.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht