Vergaderinspiratie

Schip Ahoy: varende vergaderlocaties


zaterdag 4 juni 2022

Vergaderen op en aan het water. Van een intiem sloepje en een comfortabele woonboot tot een iconisch zeilschip en een luxe motorjacht. Varende vergaderlocaties hebben alles: stilte, inspiratie, uitzicht, frisse lucht en natuurlijk alle moderne vergaderfaciliteiten én cateringmogelijkheden aan boord. Al kabbelend over een rivier tussen idyllische weilanden of stoer varend over het IJ of de Noordzee. Door alle mogelijkheden en technieken is een schip al snel een goede vergaderoptie.

 Schip Ahoy: varende vergaderlocaties

Varen richting besluitvorming

Op verschillende locaties in Nederland kun je aan boord stappen. Aan jou de keuze of de boot aangemeerd blijft of richting open zee vaart. Letterlijk wegvaren van de geijkte vergadermogelijkheden op kantoor, de vaste omgeving welke je herinnert aan werk. Aan boord worden alle zorgen weggenomen en heb je geen omkijken naar de juiste faciliteiten, techniek en catering. Water biedt ruimte om te reflecteren, brainstormen en beslissingen nemen. Tijdens en na het vergaderen is de buitenlucht en het uitzicht een mooie toevoeging aan de dag. Op sommige schepen is het zelfs mogelijk op meerdaagse vergaderingen te houden. Overnachten kan in een scheepshut of aan land. Hieronder delen we drie vergadermogelijkheden op boten:

1. ss Rotterdam

Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd aan de Rotterdamse kade. Op het schip kun je terecht voor een meeting van tien tot meer dan tweeduizend personen. Aan boord bevinden zich 12 verschillende ruimtes en 29 meeting rooms voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Het biedt een unieke ervaring met een inspirerend uitzicht op de Maas en de skyline van de Rotterdam.

2. Miramar Kamperland

Op het water krijgt ongestoord en discreet vergaderen bij de Miramar een hele andere betekenis. Je kunt zelf een vaarbestemming kiezen, in overleg met de kapitein wordt een vaarroute uitgezet. Kies voor een route langs de Zeelandbrug of de Oosterscheldekering en ontdek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden op het water. Er is meer dan voldoende ruimte om gezamenlijk te vergaderen.

2. Miramar Kamperland

3. Vita Nova Amersfoort

De Vita Nova is één van de meest compleet bewaard gebleven schepen in Europa van deze soort. Het behoort tot het Varende Erfgoed. Sinds 2010 is het een B&B met vergadermogelijkheden. Het ruim van de Vita Nova heeft een sfeervolle en intieme uitstraling. Een geschikte ruimte voor vergaderingen en zakelijke evenementen. Alle moderne vergaderfaciliteiten zijn aanwezig.

3. Vita Nova Amersfoort

Bijzondere vergaderlocatie op een schip

Op zoek naar een té gekke vergaderplek op een schip? Bekijk dan onze bijzondere vergaderlocaties op een Schip voor meer inspiratie. Wil je op de hoogte blijven van onze originele vergaderlocaties en het nieuwste aanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons dan via Instagram of LinkedIn.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht