Strandpaviljoen

Vergaderlocaties aan zee

Weer of geen weer, vergaderen aan zee en het strand kan net dat beetje extra geven. Hier vind je niet alleen vergaderlocaties maar ook originele plekken voor een bedrijfsfeest, teamuitje of presentatie aan zee. Bij de meeste vergaderlocaties kun je exclusief een vergaderruimte of zaal huren waar je met een paar stappen in het zand staat.
Lees meer
Vergaderlocaties aan zee

Verfijn je zoekopdracht

Aantal personen

Aantal ruimtes

Land

Streek

Type

Toon meer

Sfeer

Toon meer

Ligging

Toon meer

Soort meeting

Toon meer

Overnachten

Toon meer

Kenmerken

Filteren
19 locaties gevonden
Filteren

Vergaderen aan het strand

Een vergadering aan het strand is een absolute must voor ieder bedrijf dat toe is aan iets nieuws. De zilte zeelucht, het zand tussen je tenen en een uitzicht waar je nooit genoeg van krijgt. Dat zijn dé ingrediënten voor een geslaagde meeting of vergadering met je team of zakenpartners. In Nederland vind je diverse plekken aan de kust waar je een vergaderruimte kunt huren. Of je nu op zoek bent naar een plek voor 250 mensen of wanneer je juist een sfeervolle vergaderlocatie aan het strand zoekt voor 20 tot 30 mensen; er is voor iedere gelegenheid een locatie beschikbaar.

Bijzondere vergaderlocaties aan de kust

Het grote voordeel van vergaderen aan het strand is dat je vrijwel altijd de keuze hebt uit vergaderlocaties met een bijzonder karakter. Je zult immers niet zo snel een saai gebouw aan zee zien staan. Denk bijvoorbeeld aan het afhuren van je eigen luxe beachclub, zoals de Marina Beachclub in het Zeeuwse Tholen. Hier vind je maar liefst 10 verschillende vergaderruimtes én diverse resort suites en luxe villa's. Het is de ideale plek om een arrangement met overnachting en een of meerdere activiteiten te boeken. Dat wordt vergaderen met je voeten in het zand!

Iets hoger, in Zuid-Holland, kun je vergaderen in een Tipi midden in de duinen. Hier ben je op loopafstand van het strand, terwijl je met je team of zakenpartners vergadert in een creatieve en unieke omgeving. Er is plek voor maximaal 30 personen en je kunt de gehele locatie afhuren als je dat wilt. Natuurlijk mag vergaderen op de Pier van Scheveningen ook niet ontbreken als bijzondere vergaderlocatie aan de kust. Vergaderen met de Noordzee onder je terwijl je uitkijkt over de boulevard of de zee; het kan haast niet mooier. Het is de perfecte plek voor grote groepen, want je kunt hier met 2000 personen terecht. Minder mag natuurlijk ook.

[TIP] Dit zijn volgens ons de 5 meest bijzondere vergaderlocaties aan de kust

Waar kun je vergaderen in een strandtent?
Naast de unieke vergaderlocaties aan de kust kun je op verschillende plekken in Nederland kiezen voor vergaderen in een strandtent. Zo vind je in Wassenaar deze sfeervolle strandtent voor een vergadering met 50 tot 75 personen. De ruim opgezette serre is een prachtige plek voor zakelijke bijeenkomsten. Je kunt je vergadering hier zelfs uitbreiden met diverse activiteiten en natuurlijk met heerlijk vers eten en drinken. Ook in Bloemendaal staat een mooie strandtent die je af kunt huren voor zakelijk gebruik. Vergaderen in Beachclub Bloemendaal is geschikt voor iedereen die buiten de gebaande paden wil vergaderen.

Even verderop, in Schoorl, ligt een verborgen strandlagune waar je kunt vergaderen. Dit mag zonder twijfel een van de mooiste onontdekte plekken van Nederland genoemd worden. Het lijkt namelijk net alsof je je hier op een onbewoond eiland bevindt. In totaal is er ruimte voor 180 personen en goed nieuws: deze locatie is binnen een uur vanaf Amsterdam te bereiken. Ook in Velsen-Noord vind je een gezellig en stoer strandpaviljoen met uitzicht op zee dat je af kunt huren. Direct voor de deur ligt het brede strand Noordpier van Wijk aan Zee.

Op zoek naar een vergaderlocatie op het strand: waar moet je op letten?

Verspreid over de kustlijn vind je dus genoeg opties wanneer je op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie aan of op het strand. In je zoektocht is het aan te raden om naar een aantal zaken te kijken. Misschien vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat mensen kunnen blijven slapen of wellicht zijn er andere wensen. Houd de volgende vragen in je achterhoofd bij het zoeken naar een passende vergaderlocatie aan zee.

  • Voor hoeveel personen is de vergaderlocatie geschikt?
  • Is er voldoende parkeergelegenheid direct bij of in de buurt van de vergaderlocatie aan het strand?
  • Kunnen mensen eventueel blijven slapen bij of in de buurt van de vergaderlocatie aan zee?
  • Hoe zit het met eten en drinken? Is dat inbegrepen bij de huurprijs? En wat is er überhaupt mogelijk qua lunch, borrel of diner?
  • Kan de vergaderlocatie met het openbaar vervoer worden bereikt?
  • Is de vergaderlocatie goed te bereiken voor mensen die slecht(er) ter been zijn?
  • Zijn er verschillende ruimtes aanwezig bij de vergaderlocatie?
  • Is er de mogelijkheid om een activiteit bij te boeken? Zo ja: welke activiteiten zijn er beschikbaar?
  • Ligt de vergaderlocatie direct aan of op het strand of is het nog een stukje lopen