Nieuws

Origineel vergaderen tussen voetbaliconen


dinsdag 6 december 2022

HUP is het sportiefste hotel van Nederland mét de leukste sportclub. Vergaderen is hier business as unusual! Wij zorgen ervoor dat jouw bijeenkomst extra leuk wordt! Of je nu komt voor een training, vergadering, event of congres.

Origineel vergaderen tussen voetbaliconen

Voetbalmuseum FANATIC

Voor een grote dosis sportieve inspiratie kun je terecht in het voetbalmuseum FANATIC. Kom vergaderen tussen de voetbalshirts, presenteren tussen de prijzen en leren tussen lederhosen. Say what? Ja, ook de authentieke Lederhosen van bondscoach Louis van Gaal, die hij droeg tijdens de huldiging van Bayern München in 2010, is hier te vinden.

Of je nu komt voor een korte vergadering of voor een compleet georganiseerde dag. Tijdens jouw bijeenkomst op deze locatie zit iedereen de hele dag vol energie. Pakketten worden op maat samengesteld, want bij HUP kan echt alles. Laat je verrassen door lekkere tussendoortjes, werk jezelf in het zweet met een echte HUP Challenge of ga voor een goede borrel in de Sports Bar.

In FANATIC is het levenswerk van verzamelaar Jos Lenssen te vinden. Meer dan 650 originele wedstrijdshirts, een berg aan originele voetbalschoenen van spelers als Romario, Ruud van Nistelrooy, Marco van Basten en Samuel Eto’o, 800 bekende voetbalboeken en nog veel meer bijzondere voetbalmemorabilia. Het museum werd in 2019 geopend door Louis en Truus van Gaal.

“Ongelooflijk wat een inspiratie je krijgt. In dit hotel is alles top!”
- Louis van Gaal


 Wil jij van jouw vergadering een unieke ervaring maken? Neem dan snel een kijkje bij het Sportiefste hotel van Nederland


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht