Nieuws

Google’s meest bijzondere vergaderlocaties


woensdag 9 februari 2022

Dat Google een bijzondere werkgever is wisten we al, denk maar aan de ‘20% regel’ waarvan je twintig procent van je werktijd in creativiteit en hobby’s mag stoppen. Om dit een beetje te stimuleren hebben ze bijzondere ruimtes gecreëerd waar de creativiteit lekker kan stromen.

Google’s meest bijzondere vergaderlocaties

Het belangrijkste doel? Om de vrolijkste en meest productieve werkplekken van de wereld te creëren. En dat is gelukt!

Onze vijf favorieten bekijk je hier.

1. Amsterdam

Deze locatie bevindt zich écht in onze hoofdstad. Het is ontworpen door de lokale designstudio: Studio D/Dock, en is geïnspireerd op onze speelse cultuur. Het plafond lijkt zelfs op stroopwafels. Als je daar geen inspiratie (of honger) van krijgt!

1. Amsterdam

2. New York

Dit kantoor bezet maar liefst een hele wijk! Ze noemen het ook wel ‘The New York-themed Amusement park of Google’. De gangen zijn gedecoreerd als subway en conferentiekamers zijn volgespoten met graffiti-art.

2. New York

3. Dublin

Meer groen op kantoor? Er is een Google ‘Jungle’ en deze bevindt zich in Dublin, Ierland. Het voelt hierdoor meer aan als een speelveld, dan een werkplek.

3. Dublin

4. Zurich

De werknemers in Zurich worden Zooglers genoemd. Hun werkplekken zijn gevuld met hangmatten, een brandweerpaal en videogames. Als dat niet ontspannen werken is!

4. Zurich

5. California

Het Google hoofdkwartier mocht natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Deze bevindt zich in het hart van Sillicon Valley en is een zon-overgoten campus dat bekend staat als ‘The Googolplex’. Het voelt bijna alsof je weer studeert, vinden de medewerkers. Waarom? Honderden fietsen en scooters brengen de medewerkers van conference rooms, naar de klimmuur, beach volleyball en nog veel meer!

5. California

Verder lezen

> De bijzondere vergaderruimtes van Coolblue

Hoe kies je een (té) gekke naam voor je vergaderruimte?

Bijzondere vergaderlocaties in Nederland

Op zoek naar een té gekke vergaderplek? Bekijk dan onze bijzondere vergaderlocaties voor meer inspiratie. Wil je op de hoogte blijven van onze originele vergaderlocaties en het nieuwste aanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons dan via Instagram of LinkedIn.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht